Direktlänk till inlägg 28 januari 2015

5 minuters flöde.

Av spuss - 28 januari 2015 22:27

jag skriver nu jag skriver och jag vet att det är ord som kommer ut. dom kommer ut och jag slutar inte. jag skriver. hallå hör du orden knappras ner på tangenterna? tror du tangenterna vet att dom är tangenter? det finns inga tangenter i skogen så hur skriver fåglarna? och barren? tänk om alla barr skrev på små, små datorer med tangenter. alla barr i skogen samtidigt. tänk vilket knaster. vilket knäppande. vilken kakafoni av knäppande små barrfingrar mot minimala små skogstangenter. jag vill va i den skogen. jag vill ligga under en sån gran. en gran vars barr inte har tid att titta på mig för de har fullt upp att knastra. fullt upp att fånga sina innersta flyktiga tankar. få ner dom i datorn. jag skulle ligga där och lyssna. se om jag kunde uppfatta rytmen. lyssna efter den givna rytmen. jag tänker att den skulle infinna sig efter en stund. vad skulle marken jag låg på tänka? skulle den också lyssna på barrens skrivande? eller skulle den fokusera på hur min rygg pressade på den? skulle den känna min värme? eller skulle det vara marken som var varm? hur varm är marken under snön? hur glad är asfalten? den ligger där under med all sin svärta. men den syns inte. den täcks av vit kall snö. denna snö som stjäl allas blickar. detta vita täcke som inte låter svärtan titta fram. inte förrän till våren. 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av spuss - 12 april 2017 09:24

Den svarta skärmen. Tangentbordet. Tystnaden. Spelar lite ukulele. Diskar lite disk. Lägger mig på sängen och luktar på hunden. Fågelkvitter. Framtidsdrömmar. Förväntan. Den svarta skärmen. Tangentbordet. Tystnaden. Kollar bilder i mobile...

Av spuss - 8 april 2017 12:41

Köksfönster. Kaffekopp. Hunden under bordet. Nyduschad. Huvudvärk. Måste klippa klor. Måste diska disken. Skicka några mail. En oansenlig dag. Men trygg. Den röda radion. Rösterna som talar. Polisrapporter. Gärningsman. Folk som lämnar blommo...

Av spuss - 4 april 2016 09:18

Det är inte nu det händer Inga vindar vänder Än är allting uppochner Det är bara oss vi ser Bränner ut oss på kontoren När vi avvisar personer Som vi inte vill ska bo här För vi bor här Ja vi bor här Och vi vill inte dela det Det som är v...

Av spuss - 27 oktober 2015 09:45

Sitter i ett väntrum på en privat vårdcentral och äcklas. För det första kallas väntrummet för lounge. Sen resten. De stora vitsvulstiga tyg- och ståltrådslampskärmarma i taket. Stora fyrkantiga fakeskinnmöbler som får det att lukta kemiskt. Pär...

Av spuss - 19 september 2015 17:36

Jag vill ta tillfället i akt o diskutera flyktingpolitiken Alla brotten mot asylrätten alla korrupta gränspoliser Alla tårgasröda ögon alla de fasansfulla skriken Alla överfulla båtar alla drunkningsliken Bilder på barn som spolats upp på land o ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Det coola med mitt trick. med Blogkeen
Följ Det coola med mitt trick. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se