Direktlänk till inlägg 21 januari 2015

Koltrasten.

Av spuss - 21 januari 2015 10:14

Jag har slagit upp en lärobok. Läser lite trevande. Försöker komma in i texten. Försöker komma ut ur mitt huvud. Det går sådär. Jag dricker kaffe. Igår kalkades bryggaren av. Inbillar mig att det smakar godare. Det smakar godare. Skickar sms till folk jag tänker på. Vet att det är en flykt från att göra måsten. 

Dagens bästa är att koltrasten sjunger i trädet utanför mitt köksfönster och att jag hittar hårstrån från Moses mellan tangenterna i datorn. Dagens sämsta är att jag hade ett missat samtal imorse o att det visade sig, när jag kämpat mig upp ur sängen och ut i vargavintern och ner till stan och glashuset att det var de som ringt för att säga att psykologen VABar idag. En enda gång ringde de. Och lämnade inte ens ett meddelande. Koltrastar sjöng på vägen hem därifrån också. Det gjorde mig lite varmare. Jag tänker att det kanske är de som inte är med oss längre som sjunger genom de svarta små fåglarnas gula näbbar. Jag tror inte det, men jag gillar tanken.

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av spuss - 12 april 2017 09:24

Den svarta skärmen. Tangentbordet. Tystnaden. Spelar lite ukulele. Diskar lite disk. Lägger mig på sängen och luktar på hunden. Fågelkvitter. Framtidsdrömmar. Förväntan. Den svarta skärmen. Tangentbordet. Tystnaden. Kollar bilder i mobile...

Av spuss - 8 april 2017 12:41

Köksfönster. Kaffekopp. Hunden under bordet. Nyduschad. Huvudvärk. Måste klippa klor. Måste diska disken. Skicka några mail. En oansenlig dag. Men trygg. Den röda radion. Rösterna som talar. Polisrapporter. Gärningsman. Folk som lämnar blommo...

Av spuss - 4 april 2016 09:18

Det är inte nu det händer Inga vindar vänder Än är allting uppochner Det är bara oss vi ser Bränner ut oss på kontoren När vi avvisar personer Som vi inte vill ska bo här För vi bor här Ja vi bor här Och vi vill inte dela det Det som är v...

Av spuss - 27 oktober 2015 09:45

Sitter i ett väntrum på en privat vårdcentral och äcklas. För det första kallas väntrummet för lounge. Sen resten. De stora vitsvulstiga tyg- och ståltrådslampskärmarma i taket. Stora fyrkantiga fakeskinnmöbler som får det att lukta kemiskt. Pär...

Av spuss - 19 september 2015 17:36

Jag vill ta tillfället i akt o diskutera flyktingpolitiken Alla brotten mot asylrätten alla korrupta gränspoliser Alla tårgasröda ögon alla de fasansfulla skriken Alla överfulla båtar alla drunkningsliken Bilder på barn som spolats upp på land o ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Det coola med mitt trick. med Blogkeen
Följ Det coola med mitt trick. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se