Direktlänk till inlägg 18 oktober 2011

FLÖDE

Av spuss - 18 oktober 2011 23:22

det knastrar i gruset utanför uner balkongen den finaste med våra glaslyktor och våran frusna blomma ser åt höger ser den rosa den som nyss har slagit ut som nyss har öppnats tittar på den öppna ögon stängda dörren strama blickenlilla hjärtat inuti som pickar tickar fingrar över knapparna och blir nervös som när man möter nån man gillat men nån man inte längre vågar prata med och såna känslor är bara skrivna för att känna så är som att klättra hela vägen upp i träden eller kråkslottn på Nimis strand jag väljer inte orden orden väljer mig jag vill inte få höra att det är mitt ansvar vad som kommer när jag sätter mina fingrar för att skriva för att pröva min vingar fingrar vingar fingrar hjälper inte hur jag vrider mina ögon rnt i rummet hjälper inte hur jag tänker tankar för mitt flöde är förvridet utan minsta aning om vad konsekvensen blir men jag är lycklig jag är lycklig som en hundvalp fast med magont för att jag har ätit för mkt hårda ben för många bollar har jag svalt jag vill få sommarlov som åttaåring vill få brev från mina barnbarn vill ha tuggummi i håret eller höra sången sjungas på mitt bröllop den jag önskar mig men ett litet fågelhjärta har jag och det pickar pickar snabbt inne i bröstet lika snabbt som fingrar rinner över det jag aldirg hinner skriva hinner säga hinner tänka göra fånga hinner inte läsa om nåt annat än aminosyrsr spelar på fioler.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av spuss - 12 april 2017 09:24

Den svarta skärmen. Tangentbordet. Tystnaden. Spelar lite ukulele. Diskar lite disk. Lägger mig på sängen och luktar på hunden. Fågelkvitter. Framtidsdrömmar. Förväntan. Den svarta skärmen. Tangentbordet. Tystnaden. Kollar bilder i mobile...

Av spuss - 8 april 2017 12:41

Köksfönster. Kaffekopp. Hunden under bordet. Nyduschad. Huvudvärk. Måste klippa klor. Måste diska disken. Skicka några mail. En oansenlig dag. Men trygg. Den röda radion. Rösterna som talar. Polisrapporter. Gärningsman. Folk som lämnar blommo...

Av spuss - 4 april 2016 09:18

Det är inte nu det händer Inga vindar vänder Än är allting uppochner Det är bara oss vi ser Bränner ut oss på kontoren När vi avvisar personer Som vi inte vill ska bo här För vi bor här Ja vi bor här Och vi vill inte dela det Det som är v...

Av spuss - 27 oktober 2015 09:45

Sitter i ett väntrum på en privat vårdcentral och äcklas. För det första kallas väntrummet för lounge. Sen resten. De stora vitsvulstiga tyg- och ståltrådslampskärmarma i taket. Stora fyrkantiga fakeskinnmöbler som får det att lukta kemiskt. Pär...

Av spuss - 19 september 2015 17:36

Jag vill ta tillfället i akt o diskutera flyktingpolitiken Alla brotten mot asylrätten alla korrupta gränspoliser Alla tårgasröda ögon alla de fasansfulla skriken Alla överfulla båtar alla drunkningsliken Bilder på barn som spolats upp på land o ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Det coola med mitt trick. med Blogkeen
Följ Det coola med mitt trick. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se