Direktlänk till inlägg 14 mars 2011

Sorgefågel.

Av spuss - 14 mars 2011 13:28

Mina nätter är som krig nu. Hjärnan pumpar bilder som får mig att svettas. Vaknar med spända käkar och konstiga känslor i kroppen. Mardrömsländer mansvåld döda hundar ledsna mammor bråk och trasiga ansikten. Alla som inte längre är nära återkommer. Säger saker till mig som jag inte förstår utan som bara lämnar mig livrädd. Koncentrarad deperat ångest och små portioner av avgrundssorg. Tårarna rinner när jag slår upp mina ögon och sen vågar jag aldrig somna om. Som att mitt undermedvetna vill mig illa. Att jag inte kan få bli lämnad ifred. Den svarta kråkan sitter på min axel om nätterna. På dagarna ser jag den aldrig. Men tids nog kommer den väl även då. Hur tömmer man ett hav?

 
ANNONS
 
Ingen bild

pertis

15 mars 2011 01:23

fint att du skriver igen! fortsätt!

 
Ingen bild

ellen

17 mars 2011 20:38

I natt drömde jag att vi sålt Brokind till de nya grannarna du vet. De med "soptunne-issues". De kom in i huset och gick runt och planerade vad de skulle göra, vad de skulle förändra och så. Det var en fruktansvärt! jag var så ledsen och kände sån ångest. Sen vaknade jag.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av spuss - 12 april 2017 09:24

Den svarta skärmen. Tangentbordet. Tystnaden. Spelar lite ukulele. Diskar lite disk. Lägger mig på sängen och luktar på hunden. Fågelkvitter. Framtidsdrömmar. Förväntan. Den svarta skärmen. Tangentbordet. Tystnaden. Kollar bilder i mobile...

Av spuss - 8 april 2017 12:41

Köksfönster. Kaffekopp. Hunden under bordet. Nyduschad. Huvudvärk. Måste klippa klor. Måste diska disken. Skicka några mail. En oansenlig dag. Men trygg. Den röda radion. Rösterna som talar. Polisrapporter. Gärningsman. Folk som lämnar blommo...

Av spuss - 4 april 2016 09:18

Det är inte nu det händer Inga vindar vänder Än är allting uppochner Det är bara oss vi ser Bränner ut oss på kontoren När vi avvisar personer Som vi inte vill ska bo här För vi bor här Ja vi bor här Och vi vill inte dela det Det som är v...

Av spuss - 27 oktober 2015 09:45

Sitter i ett väntrum på en privat vårdcentral och äcklas. För det första kallas väntrummet för lounge. Sen resten. De stora vitsvulstiga tyg- och ståltrådslampskärmarma i taket. Stora fyrkantiga fakeskinnmöbler som får det att lukta kemiskt. Pär...

Av spuss - 19 september 2015 17:36

Jag vill ta tillfället i akt o diskutera flyktingpolitiken Alla brotten mot asylrätten alla korrupta gränspoliser Alla tårgasröda ögon alla de fasansfulla skriken Alla överfulla båtar alla drunkningsliken Bilder på barn som spolats upp på land o ...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Det coola med mitt trick. med Blogkeen
Följ Det coola med mitt trick. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se